Помер підозрюваний у зґвалтуванні 3-річної дівчинки

Вчора, 5 жовтня, в СІЗО в обласному центрі помер чоловік, якого запідозрили у зґвалтуванні трирічної дівчинки, що мало місце 1 жовтня у місті Новомиргород Кіровогрaдської облaсті.

Про це інфомує «Весь Кіровоград».

За інформацією прес-служби обласної прокуратури, особливих тілесних ушкоджень на тілі підозрюваного не виявлено окрім двох подряпин, але вони незначні. В камері чоловіків було двоє. Зі слів співкамерника, померлий раптово впав, можливо, йде мова про інфаркт чи інсульт.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (вбивство), проводиться перевірка, з’ясовуються причини смерті, призначено розтин тіла.

«Вчора за клопотанням прокуратури Новомиргородський районний суд обирав стосовно підозрюваного у зґвалтуванні трирічної дитини міру забіжного заходу. Призначено було взяття під варту строком на 60 діб. Увечері підозрюваного було доставлено до Кропивницької установи виконання покарань №14, де він раптово помер», – повідомили в прес-службі.

Як повідомляли Новини Кіровоградщини, 1 жовтня в селі Веселівка Новомиргородському районі на території домогосподарства чоловік зґвалтував трирічну доньку господарки. Дитину госпіталізували, судмедексперт підтвердив факт згвалтування.