Поліцейські зловили Гайворонського домушника

Працівники поліції встановили особу зловмисника, який скоїв крадіжку з квартири.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Ним виявився 37-річний мешканець міста Гайворон. Чоловік викрав із помешкання потерпілої планшет, вартістю майже 3 тисячі гривень. Втім скористатися чужою технікою у власних цілях злодію завадили поліцейські, які того ж дня вирахували крадія.

До Гайворонського відділу поліції з повідомленням про крадіжку звернулася місцева мешканка. Жінка, не зачинивши двері помешкання, на короткий проміжок часу вийшла з під’їзду у двір, а коли повернулася – виявила у квартирі пропажу гаджета.

Оперативники взялися за пошуки зловмисника і зовсім скоро натрапили на його слід. Як з’ясувалося, мешканець цього ж будинку спускався з верхнього поверху, якраз у той момент, коли господарки квартири не було вдома. Зловмисник скористався ситуацією та прибрав до рук чужий планшет, який власниця залишила підключеним до зарядного пристрою у коридорі.

Викрадене працівники поліції виявили у квартирі родички чоловіка, де він мешкає.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.