Жителі селища Гірниче погрожують протестом під стінами мерії (Відео)

Жителі селища Гірниче люди протестують проти очільника ЖЕКу №9 Лужняка Володимира.

Про це йдеться в сюжеті «День за днем».

Протестувальник кажуть, що наприкінці лютого керівника ЖЕКу Лужняка Володимира викрила СБУ з прокуратурою на отриманні хабара. Чоловік вимагав від матері-одиначки 5 тисяч доларів за сприяння у приватизації квартири. Нині досудове слідство завершилося і за законом чоловік має право повернутися на роботу. Та люди проти цього. В день виходу очільника на роботу влаштували протест під стінами ЖЕКу.

Постійні скарги жителів до міської ради – результатів не принесли. Прокуратура клопотала на триманні підозрюваного під вартою, втім суд вирішив відпустити його під особисте зобов’язання. Судове засідання у справі призначили на кінець вересня. До того часу він немає юридичних підстав, не виходити на роботу.
Заступник міського голови обласного центру Олександр Мосін зустрівся із жителями Гірничого і пообіцяв перевірити діяльність колишнього керівника. У разі виявлення порушень – контракт з ним розірвуть. Поки ж, каже, жодних юридичних підстав цьому немає.

Володимир Лужняк усі звинувачення на свою адресу відкидає. Повідомив, що нині знаходиться у відпустці. Мітингувальники обіцяють: якщо він повернеться на роботу, протестуватимуть вже під стінами мерії.

Скандал у ЖЕКу

Попався на хабарі, а за півроку повернувся на роботу. У селищі Гірничому люди протестують проти очільника ЖЕКу. Кажуть: наприкінці лютого його викрила СБУ з прокуратурою на отриманні хабара. Чоловік вимагав від матері-одиначки 5 тисяч доларів за сприяння у приватизації квартири. Нині досудове слідство завершилося і за законом чоловік має право повернутися на роботу. Та люди проти цього. В день виходу очільника ЖЕКу на роботу – влаштували протест під стінами ЖЕКу.

Posted by Канал "Кіровоград" on Friday, 15 September 2017