В Олександрії вночі під колесами потягу загинув чоловік

В Олександрії чоловік загинув під колесами пасажирського потягу.

Про наїзд в поліцію повідомив черговий по залізничній станції, пишуть «Олександрійські новини».

Таку інформацію розповів начальник сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Сергій Козловський сьогодні, 25 вересня.

Повідомлення від чергового по станції «Олександрія» надійшло до поліції 25 вересня о пів на першу ночі. Він розповів, що близько 0:11 години пасажирський поїзд «Київ-Новоолексіївка» здійснив наїзд на чоловіка.

Поліцейські встановили, що трагедія сталася на 350-му кілометрі залізниці поблизу мікрорайону «Південний». Загиблим, тіло якого знайшли біля колії, виявився чоловік 40-45 років. У нього виявили черепно-мозкову травму та перелом кісток черепа.

Наразі особа чоловіка залишається невідомою. Повідомляється, що загиблий був одягнений у чорну футболку з довгими рукавами, сині джинси та сірі шкарпетки. Характерно те, що взуття на ньому не було. Можливо, воно злетіло від сильного удару, говорять в поліції.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Імовірно, чоловік переходив залізничну колію, і в цей момент стався наїзд, припускають правоохоронці.