В обласному центрі пасинок табуреткою вбив вітчима

Під час сварки 26-річний житель обласного центру табуреткою наніс потерпілому травми, що виявилися несумісними з життям.

Про це Новини Кіровоградщини повідомили в Секторі комунікації поліції області.

Пригода сталася цими вихідними. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Оглянувши помешкання, правоохоронці виявили тіло 51-річного чоловіка. Провівши низку оперативних заходів, встановили причетність до скоєння злочину пасинка потерпілого.

Як з’ясувалося, під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка. Старший нібито почав грубо висловлюватися у бік матері молодшого. Той схопив табуретку і завдав нею «кривднику» численних ударів в голову. Після скоєного зловмисник пішов до одного з місцевих кафе, а через деякий час вирішив повернутися до помешкання. Чоловік не очікував, що тілесні ушкодження призведуть до смерті потерпілого, тож правоохоронцям повідомив, що прийшов навідати родича і виявив його бездиханне тіло.

Зловмиснику загрожує від 7 до 10 років тюрми. Раніше підозрюваний притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки.