У Кіровограді обирали претендентів на отримання відзнак від міської влади

У переддні відзначення 26-ої річниці незалежності України та Дня міста у Кіровограді комісія з питань почесних звань та нагород виконавчого комітету міської ради працює в активному режимі.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської міськради.

Трудові колективи підприємств, установ та організацій міста пропонують свої кандидатури для нагородження відзнаками міської ради та виконавчого комітету: Подяками, Грамотами, Почесними грамотами та відзнаками «За заслуги» І та ІІ ступенів.

Сьогодні, 17 серпня, у міській раді відбулося чергове засідання комісії під головуванням начальника відділу з питань кадрової роботи Світлани Балакірєвої. Члени комісії розглянули чотири пропозиції щодо нагородження містян Почесною грамотою з нагоди Дня незалежності України і чотири подання на відзначення Почесними грамотами трудових колективів з нагоди 263-ої річниці заснування міста.

За результатом розгляду, комісія рекомендувала вручити під час відзначення 26-ої річниці незалежності України Почесні грамоти:

Олені Ібрагімовій, тренеру-викладачу відділення кульової стрільби комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька школа спортивна школа №3»;
Володимиру Політовському, тренеру-викладачу з легкої атлетики комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №2»;
Вікторії Стасюк, оператору комп’ютерного набору інформаційно-аналітичного відділу медичної статистики при управлінні охорони здоров’я міської ради;
Володимиру Покаленку, головному спеціалісту відділу представництва інтересів в судах юридичного управління міської ради.

Почесні грамоти трудовим колективам із виплатою грошової премії у розмірі три тисячі гривень з нагоди відзначення Дня міста комісія рекомендує вручити :

Трудовому колективу ПАТ «Швейна фабрика «Зорянка»;
Колективу оркестру 3-го окремого полку спеціального призначення;
Трудовому колективу пологового будинку №1;
Трудовому колективу ПАК дошкільного навчального закладу №52 «Казковий».