У Гайвороні поліцейські знайшли трирічного хлопчика, який загубився на ринку

На Кіровоградщині наряд поліції охорони повернув батькам дитину, яка загубилася на ринку.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Батьки висловили подяку поліцейським за повернення сина та пообіцяли у подальшому більш прискіпливо слідкувати за малечею.

У неділю близько десятої години ранку наряд поліції охорони у місті Гайворон отримав повідомлення по спецлінії «102», що на речовому ринку загубився 3-річний хлопчик, який перебував разом із батьками та старшими братами і сестрами.

Дорослі купували шкільне приладдя для старших дітей та не помітили, як наймолодший зацікавився іграшками і відійшов від них. Мати намагалася самотужки знайти на ринку дитину, а потім зателефонувала до відділу поліції.

Після отримання повідомлення співробітники поліції охорони негайно почали відпрацювання прилеглих до ринку вулиць міста. Незабаром на центральній вулиці поліцейські побачили хлопчика, що був схожий за описом на розшукуваного.

Старший сержант поліції Олександр Русавський заговорив із дитиною, намагаючись не злякати малого, але хлопчик не зміг назвати свого імені. Тоді разом із напарником капралом поліції Володимиром Середою правоохоронці прийняли рішення доправити малюка до відділу поліції, де вже знаходилися батьки, які підтвердили, що знайдена дитина – їхній син.