Президенту розповіли про результати підготовки кіровоградських спецпризначенців іноземними інструкторами

Під час робочої поїздки до Кіровоградської області Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко відвідав 3-й окремий полк спеціального призначення, який дислокується в обласному центрі.

Про це повідомляється на офіційному сайті Президента України.

Командир 3-го окремого полку спецпризначення Герой України полковник Олександр Трепак ознайомив Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України з основними зразками озброєння та спеціального обладнання, які використовують спецпризначенці.

Після цього в одному з тактичних класів частини Президент поспілкувався з особовим складом полку та пресдтавниками країн-членів НАТО, які здійснють підготовку військовослужбовців за окремими програмами. Полковник Трепак доповів Главі держави про організацію та основні результати підготовки особового складу полку іноземними військовими інструкторами.

Під час спілкування з Президентом України військові інструктори з країн-членів Альянсу, зокрема США, Естонії та Польщі проінформували Главу держави про особливості програм, за якими здійснюється підготовка українських військовослужбовців та про подальші плани щодо навчання.