Олександрійські обранці ініціюють проведення позачергової сесії міськради

Депутати п'ятьох політичних сил Олександрійської міської ради ініціювали скликання позачергової сесії.

На розгляд планують винести лише одне питання — про скасування рішення виконавчого комітету від 6 липня 2017 року № 452 «Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій». Цим рішенням міська влада підняла ціну на квартплату більш ніж на третину, пишуть «Олександрійські новини».

Відповідне офіційне звернення до Степана Цапюка підписали депутати п'яти фракцій: «Солідарності» (які й виступили ініціаторами позачергової сесії), «Батьківщини», «Самопомочі», «Радикальної партії» і «УКРОПу».

Усього звернення до міського голови підписали 17 депутатів міськради із 36. За законодавством, для скликання позачергової сесії достатньо третини депутатів. Якщо С. Цапюк або О. Богоявленська відмовляться скликати сесію Ради протягом двох тижнів, то сесію можуть самостійно скликати третина депутатів.

У своєму зверненні до міського голови депутати п'ятьох політичних сил вимагають також запросити на позачергову сесію Ради старших будинків міста, представників ОСББ, керівників підприємств ЖКГ, представників громадських організацій та ЗМІ.