«Олександрія» організовує флешмоб під час поєдинку з БАТЕ

ФК «Олександрія» організує флешмоб для уболівальників під час матчу плей-офф Ліги Європи із білоруським БАТЕ.

Про це розповів маркетолог ФК «Олександрії» Антон Пилипенко сьогодні, 22 серпня, пишуть «Олександрійські новини».

На 6, 7 та 8 секторах перед грою розмістять великі стрічки та вишиванку, за допомогою яких можна буде привітати команди. Їх треба буде підняти під час виходу футболістів на поле. На місцях також залишать шість тисяч прапорців, якими можна буде підтримати наших гравців під час матчу.

Про це журналістам «Олександрійських новин» розповів маркетолог ФК «Олександрії» Антон Пилипенко сьогодні, 22 серпня.

Для вдалого проведення флешмобу організатори просять уболівальників прийти на стадіон заздалегідь і зайняти свої місця за 45 хвилин до початку гри.

Крім того, клуб не залишиться осторонь святкування Дня Незалежності України, адже матч із БАТЕ проходитиме саме в цей день. Тому ФК «Олександрія» підготував спеціальні подарунки для тих уболівальників, які прийдуть на стадіон «Ніка» у вишиванках. Для того, щоб отримати сувенір, необхідно буде показати свій квиток на матч стюарду біля кас стадіону або торгового намету FANSHOP.

До речі, трибуни стадіону «Ніка» під час матчу мають бути заповнені вщерть. Уже на момент відкриття кас сьогодні зранку, 22 серпня, вільних квитків майже не залишалося. Навіть злива не стала на заваді уболівальникам, які вирішили особисто підтримати свою команду і відстояли чергу за «пропусками» на трибуни.