Ажіотажем навколо заходу пояснили відсутність запрошень на вистави організатори Національного фестивалю

Ажіотажем навколо заходу пояснили відсутність запрошень на театральні постановки організатори Національного мистецького фестивалю, який розпочався в обласному центрі 29 серпня.

Про це інформують Новини Кіровоградщини.

Нагадаємо, на початку тижня містяни обурювалися, що в касах театру не змогли отримати запрошення. Їх мали видавати у понеділок, втім вже в неділю їх не було. Взяти запрошення можна було на деякі заходи в обласній філармонії.

Сьогодні, 30 серпня, під час прес-конференції організатори фестивалю пояснили відсутність запрошень так:

— У нас дійсно шикарний ажіотаж. Я розумію, що на всіх всього не вистачить, бо у нас у десятки разів вище попит ніж те, що ми можемо запропонувати. У нас просто був завал по запрошенням. Ми не могли відмовити ні ветеранським організаціям, ні волонтерським організаціям, ні соціальним працівникам, — зазначив ініціатор Національного мистецького фестивалю Олександр Горбунов.

— Вчора дуже багато запрошень було роздано по кабінетах високих, так званих VIP- особам. І ці місця до початку вистави були вільними. Але прийшли студенти, прийшли городяни. Ми їх попросили трошки почекати і в результаті всі зайшли, всі у комфортних умовах дивилися виставу «Нація», — додав креативний директор Національного мистецького фестивалю Сергій Проскуня.

Як повідомлялося раніше, театральна хода відбудеться сьогодні в обласному центрі.